Podjetje BACO Ognjevzdržni materiali d.o.o. smo ustanovili leta 1994 na osnovi bogatih izkušenj in uspešnega dolgoletnega dela. Naša dejavnost temelji na uporabi ognjevzdržnih materialov in obsega: inženiring, vgradnjo, vzdrževanje, proizvodnjo in prodajo.

 

Primarne dejavnosti podjetja so novogradnja, sanacije in vzdrževanje industrijskih peči in kotlov. Opravljamo tudi inženiring, ki obsega svetovanje pri zahtevnih tehnoloških procesih, projektiranje in pomoč pri pravilni izbiri ognjevzdržnih materialov za določen proces. Znamo odkrivati napake in poiskati pravo rešitev za probleme povezane z ognjevzdržnimi obzidavami. Prav tako dobavljamo ognjevzdržne materiale najrazličnejših vrst, kakovosti in oblik.

 

Naše poslanstvo je skupaj z naročniki ustvarjati kakovostne produkte, ki temeljijo na vzdržnem gospodarskem razvoju. Z uporabo znanja in tehnologij želimo naročnikom ponuditi optimalne rešitve pri vgradnji in izbiri ognjevzdržnih materialov.

 

Vsa specializirana dela (vgradnjo, saniranje, vzdrževanje, inženiring in prodajo) opravljamo z izkušeno skupino strokovno kvalificiranih industrijskih zidarjev in specializiranim vodstvom, ki nenehno spremlja novosti in se izpopolnjuje.

 

V sodelovanju z domačimi in tujimi proizvajalci ognjevzdržnih materialov zagotavljamo strokovno in kvalitetno izvajanje vgradnje ter obnove ognjevzdržnih obzidav.